Suklaata

 

Tuunattava suklaa

150 g pähkinöitä,manteleita,kuivattuja hedelmiä,marjoja yms.(pähkinöitä kevyempiä aineksia  ehkä alle 150 g)

200 g tummaa suklaata

100-150 g valkosuklaata

 

1 . Levitä pähkinät yms. leivinpaperille tasaisesti.

image

2. Paloittele tumma suklaa ja valkosuklaa omille syville mikronkestäville lautasilleen ja sulata ensin tumma suklaa varovasti, 5-20 sekunnin välein. Valuta suklaasula tasaisesti pähkinöiden päälle.
image

 

3. Toista sama valkosuklaan kanssa ja vedä veitsellä raitoja pinnan marmoroimiseksi.

image

 

4. Anna suklaan jähmettyä huoneenlämmössä tai jääkaapissa ja murra paloiksi. Voit paketoida palat vaikka elmukelmuun ja kauniisiin purkkeihin taikka pelkästään sellofaaniin.

image

 

image

 

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

89 + = 96