After eight-juustokakku

 

Eilen illalla keittiössä kolisi lähemmäs Puolen yön, veljen tyttökaverille piti saada seuraavaksi aamuksi kakku! Resepti on suoraan Kinuskikissan blogista, pikkiriikkisiä omia muutoksia vain.

 

After eightjuustokakku (liivatteeton)

Pohja:

200 g minttudominokeksejä

50 g voita

 

Täyte:

4 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim.Viola,Philadelphia)

1/2 dl tummaa ruokosokeria

n. 280 g tummaa  suklaata

16 kpl After eight-konvehteja

 

Koristeluun esimerkiksi:

After eightejä

Nonparelleja

mintunlehtiä

valkosuklaalastuja

 

  1. Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halkaisija 22 cm) leivinpaperilla. Sivele öljyä sisäreunoihin tai suojaa reunakalvolla, jotta kakku irtoaa siistimmin.Murskaa dominot tehosekoittimessa,pussissa hakkaamalla tai huhmareella. Sulata voi ja sekoita se keksimurun joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle ja sujauta jääkaappiin odottamaan.

image

 

2. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto ja ruokosokeri. Paloittele suklaa mikronkestävälle lautaselle ja sulata mikrossa varovasti. Vatkaa suklaasula vaahdon joukkoon.
image

 

image

 

3. Paloittele After eight-konvehdit ja sekoita täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja laita jääkaappiin jähmettymään noin 3 tunniksi tai yön yli.

 

image

 

image

Ja lopuksi koristellaan. . .

 

image

 

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 − = 4