Turku & kaffet; Cafe Carre

Taas kaffetarinaa!

Sateinen sunnuntai Turussa. . . Aamiaista syödessäni kuuntelin sateen ropinaa ja nautiskelin ihanasta rauhallisuudesta. Sadepäivinä on ihana rentoutua yksin tai hyvässä seurassa ja ihailla kahvilan pöydästä käsin niitä ahkeria, jotka kuitenkin 20 kilometrin juoksulenkille ovat lähteneet. 😉

Tänään istuskelin taas ihanassa seurassa Cafe Carren tunnelmallisessa pöydässä harmaata iltapäivää viettäen. Viihdyimme kahvilan pöydässä suunnilleen puolitoista tuntia herkuista nautiskellen.

image

 

Minä ja toinen seuralaisistani päädyimme mansikka-passionkakkuun, joka oli täydellisen raikas. Kirsikkana kakussa oli vielä puolikas macaron-leivos herkkua somistamassa. Luulin inhoavani macaron-leivoksia monta vuotta sitten saadun makukokemuksen takia. . . Jouduin kuitenkin pyörtämään mielipiteeni maistettuani tuota puolikasta ihanuutta, macaronit ovat taivaallisia!

image

 

Kolmas meistä valitsi houkuttelevan näköisen pinaatti-vuohenjuustoquichen, joka ilmeisemmin oli myöskin hyvää.  Itse ainokaisena ostin myös kahvikupin, kuten arvata saattoi – ja siinä kahvissa oli jotakin erikoishyvää. Ihan peruskahvia , mutta poikkeuksellisen hyvää.

image

image

 

Cafe Carressa, ainakin meidän pöydässämme oli mukavan tunnelmalliset valot ja kahvilassa oli siellä täällä kivoja sisustusesineitä. Välillä keittiöstä kuului kova meteli, varmaankin joku kaakaokone tai tehosekoitin yms. ,mutta muuten oli kivan rauhallista. . . Carressa on tarjolla paljon MBakeryn tuotteita, eli ei niin paljoaa itse tehtyä, mutta namia kuitenkin! 🙂 Myös itsetehtyä italialaista jäätelöä on myynnissä. Hintataso on samaa luokkaa kuin useimmissa kaffepaikoissa ja palvelu miellyttävää.

image

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 − = 6