Turku & kaffet; Kahvila 7 pöytää

Joku ihana, aurinkoinen perjantai suuntasin heti koulupäivän päätyttyä taas vaihteeksi kahvilaan rentoutumaan. Taiteilija-histoorikko ja syvällisten keskustelujen sekä mukavuuden päälle ymmärtäjä Anni seuranani valitsimme kohteeksi Pienen kirjapuodin kahviloineen. Kahvila 7 pöytää sijaitseepi siis Turun kävelykadun päässä Yliopistonkadulla, risteyksen kulmassa. Vastapäätä löytyy huikea voimisteluseura Lahjan tytöt (kröh, en mainosta) ja samalla sisäpihalla törmää myös kampaamo Kinnuseen. Eli rankan työpäivän päätteeksi voi vaikka mennä mukavalla porukalla jumppaamaan, laitattamaan hiukset kuntoon ja perään vielä kahville lepuuttelemaan lihaksia.

 

7poytaa10

7poytaa4

 

Pieni kirjapuoti itsessään on mielestäni hyvin viihtyisä kirjoista notkuvine hyllyineen ja omanlaisine musiikkeineen. Hyllyjen keskellä piileskelee kuitenkin myös kahvilan tiski, iloiset ja ystävälliset myyjät sekä seitsemän pöytää eri puolilla tilaa. Yhdessä nurkassa voi löhötä myös sohvalla!

 

7poytaa8

 

 

7poytaa9

 

 

Kahvilassa ei ollut kovin laaja valikoima, mutta bongasimme kuitenkin ainoana makeana kakkuna nutellajuustokakun, joka oli kaikkea sitä mitä sen pitikin olla. <3 Huikeinta oli kuitenkin, että poiketen monista muista kahviloista, myyjä tarjoili kakut ja kahvin meille pöytään ja perään vielä ”ja santsikuppi kuuluu hintaan”. Kirsikkana kakun päällä kupit ja lautaset ovat mielettömän kauniita: siroja ja koristeellisia. Suosittelen siis lämpimästi poikkeamaan Pieneen kirjapuotiin.

 

 

7poytaa13

7poytaa2

 

7poytaa5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 11 = 15